Mötesplats 25

Välkommen till Mötesplats 25 – en träffpunkt för vuxna över 18 år med psykisk och social ohälsa.

Vill du komma igång och ha något att göra? Önskar du hitta nya vänner eller kanske bara komma hemifrån en stund? Det här är några av anledningarna till att Mötesplats 25 finns och kanske är något för dig!

Till oss kan du komma för att fika, träna i gymmet, spela brädspel eller TV-spel, måla, rita, sy eller helt enkelt bara komma och vara. De flesta av våra aktiviteter kan du välja att göra på egen hand eller tillsammans med andra.

Hos oss kan du också få hjälp att söka information, få stöd i kontakten med olika myndigheter och att fylla i blanketter med mera.

Ett av våra mål är att stödja unga vuxna som inte arbetar, studerar eller har annan sysselsättning, så kallad ”hemmasittare”. Vägen till ett självständigt vuxenliv är sällan enkel och många fastnar i en negativ situation som kan vara svår att ta sig ur. Vi kan stödja dig att hitta din väg till förändring och att ta de första stegen framåt.

Vi som arbetar på Mötesplats 25 har lång erfarenhet av socialt arbete med personer med psykisk ohälsa och med olika funktionsnedsättningar. Vi har tystnadsplikt och möter dig utifrån dina behov.  

Vill du ha mer information eller få reda på våra inplanerade aktiviteter kan du ringa eller besöka oss på Facebook.

Välkommen på besök till oss Mötesplats 25!

Kontakt för den här sidan: socialforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 3 mars 2020