Mötesplats Jordbro

Mötesplats Jordbro - en mötesplats för unga och äldre för spännande möten över generationsgränser

Mötesplats Jordbro ligger i kultur- och föreningshuset i Jordbro i anslutning till fritidsgården Ung 137. Mötesplatsen har som syfte att skapa social gemenskap över generationsgränser och är ett samarbete mellan äldreförvaltningen och kultur- och fritidsförvaltningen.

Till Mötesplats Jordbro är du välkommen att delta i olika former av seniorgympa, qigong, promenadgrupper, spela boule, curling och fotbollsbiljard, ta en tipspromenad eller varför inte ett träningspass i rörelserummet.

Vi erbjuder även lite mer stillsamma aktiviteter som biljard, airhockey, olika sällskapsspel, högläsning, fredagsfika, socialt umgänge med mera.

Vi serverar fika till självkostnadspris på mötesplatsen och det finns även fikamöjligheter på Café blå vägen som ligger i kultur- och föreningshuset.

Vi utvecklar ständigt vårt utbud av aktiviteter tillsammans med våra kunder. Saknar du någon aktivitet så är du välkommen att kontakta oss.

Titta i evenemangskalendern här till höger för att ta del av alla de aktiviteter som erbjuds på våra träffpunkter runt om i kommunen.

Aktivitetsprogram för Mötesplats Jordbro


I Jordbro kultur- och föreningshus pågår idag ett 15-tal olika verksamheter som samverkar med Mötesplats Jordbro och skapar gemenskap över generationsgränser och nationaliteter.

Läs mer om verksamheterna i Jordbro kultur- och föreningshus

seniorerna om Mötesplats Jordbro

"Det är bra att man får nya kontakter och att man kan hjälpa dem som inte kan svenska språket, för motionera kan alla göra även om vi pratar olika språk."
Senioren Lars om varför han går till Mötesplats Jordbro

 

"Naturen här i Jordbro är vacker och det är härligt gå med på promenaderna. Jag går till Mötesplats Jordbro för att träffa människor, jag gillar att umgås!"
Senioren Gun om varför hon går till Mötesplats Jordbro

Kontakt för den här sidan: aldreforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 26 oktober 2017