Mötesplats Jordbro

Som senior är du välkommen till alla våra träffpunkter för att delta i olika typer av aktiviteter och socialt umgänge. Här på Mötesplats Jordbro kan du delta i olika former av seniorgympa, qigong, promenadgrupper, spela boule, curling och fotbollsbiljard, ta en tipspromenad eller varför inte ett träningspass i rörelserummet.

Vi erbjuder även lite mer stillsamma aktiviteter som biljard, airhockey, olika sällskapsspel, högläsning, fredagsfika, socialt umgänge med mera.

Vi serverar fika till självkostnadspris på mötesplatsen och det finns även fikamöjligheter på Café blå vägen som ligger i kultur- och föreningshuset.

Vi utvecklar ständigt vårt utbud av aktiviteter tillsammans med våra kunder. Saknar du någon aktivitet så är du välkommen att kontakta oss.

Titta i kalendern för att läsa om de olika aktiviteter som erbjuds på våra träffpunkter runt om i kommunen.

Aktivitetsprogram

seniorerna om Mötesplats Jordbro

"Det är bra att man får nya kontakter och att man kan hjälpa dem som inte kan svenska språket, för motionera kan alla göra även om vi pratar olika språk."
Senioren Lars om varför han går till Mötesplats Jordbro

 

"Naturen här i Jordbro är vacker och det är härligt gå med på promenaderna. Jag går till Mötesplats Jordbro för att träffa människor, jag gillar att umgås!"
Senioren Gun om varför hon går till Mötesplats Jordbro

Kontakt för den här sidan: aldreforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 13 september 2019