Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Betala din parkeringsbiljett med telefonen du också

Fler och fler upptäcker fördelarna med att betala parkeringen via app eller sms. Därför minskar vi nu antalet parkeringsautomater i Brandbergen och uppmuntrar samtidigt ännu flera att upptäcka fördelarna med att betala via app eller sms.

närbild på en hand som håller en mobiltelefon framför en bil Foto: MostPhotos

På kommunens parkeringar kan du sedan länge betala parkeringsavgiften med din mobiltelefon. Den mobila betaltjänsten fungerar på alla mobiltelefoner och du betalar endast för den parkeringstid du använder. Du betalar med samma taxa som du hade gjort om du betalat ur parkeringsautomaten och du kan starta och avsluta din parkering utan att på förhand registrera dig för tjänsten.

Bor du i eller besöker Brandbergen och vill fortsätta att betala din parkeringsbiljett via en parkeringsautomat? Kika på kartan nedan för att hitta närmaste parkeringsautomat (se de blåa punkterna).

Kartbild över parkeringsautomater i BrandbergenFoto: Haninge kommun

Läs mer om mobilbetalning för parkering

Senast uppdaterad: 19 oktober 2020