Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Inställda kultur- och fritidsarrangemang i Haninge kommun

Från och med den 18 mars till och med sista april ställs alla kultur- och fritidsarrangemang i Haninge kommun in med omedelbar verkan. Anledningen är att dels att hantera och minska smittspridningen av coronaviruset men också att frigöra resurser till annan basverksamhet. Beslutet gäller alla arrangemang där kommunen antingen är huvudarrangör eller delarrangör.

Beslutet gäller alla arrangemang i kulturhuset i Handen, Jordbro kultur- och föreningshus och samtliga bibliotek, där kommunen antingen är huvudarrangör eller delarrangör. Dessa verksamheter håller dock öppet som vanligt.

Fritidsgårdarna, Torvalla och andra idrottsplatser i Haninge bedriver verksamhet som vanligt förutom eventuella särskilda arrangemang.

När det gäller arrangemang som föreningar i Haninge genomför tar de själva beslut kring träningar och arrangemang.

Vill du veta mer om hur Haninge kommun arbetar med coronaviruset, besök gärna haninge.se/corona. Där hittar du också länkar till Vårdguiden, råd kring hygien och annan krisinformation.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020