Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sammanfattning av nämndernas sammanträden i juni

Den 16 och 17 juni hade kultur- och demokratinämnden och idrotts- och fritidsnämnden sina sammanträden.

Kultur- och demokratinämnden godkände uppföljning av indikatorer för kulturpolitiska programmet (KPP), samt godkände inriktning till framtidens kulturskola inför ny upphandling. Nämnden godkände ett skissförslag av Anna Lindberg för Kulturhusparken, samt beslutade även att ingå ett avtal angående bidrag till lokalhyra avseende Jordbro United Dans & Show (JUDS). Nämnden fick även ta del av verksamhetsuppföljning från kulturmiljöarbetet och kulturskolan i kommunen.

I idrotts- och fritidsnämnden godkändes förslag till nytt idrottspolitiskt program, som nu anmäls för vidare behandling av kommunstyrelse och kommunfullmäktige. Nämnden behandlade även ett ärende om utvecklingsbidrag till Haninge boxningsklubb, samt beslutade att ingå ett partnerskapsavtal med föreningen Dalarö Fritidsgård. Nämnden fick även ta del av verksamhetsuppföljning från miljöverkstan och föreningsbyrån i kommunen.

Protokoll från kultur- och demokratinämnden 16 juni

Protokoll från idrotts- och fritidsnämnden 17 juni

Senast uppdaterad: 23 juli 2020