Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Snart dags för kommunens årliga medarbetarundersökning (APU)

Om några veckor, den 23 september, öppnar årets medarbetarundersökning. Detta är ett tillfälle för dig, dina kollegor och din chef att undersöka och därefter tillsammans jobba med förbättringar i er arbetsmiljö och verksamhet.

Glada kollegor som samtalar med varandra. Foto: Haninge kommun

För att kunna besvara enkäten får du ett lösenord och en länk av din chef. Undersökningen besvaras alltså digitalt och länken till enkäten kommer också att finnas på intranätet under svarsperioden 23 september – 7 oktober. Enkäten tar 5-10 minuter, görs på arbetstid och är obligatorisk att besvara. Givetvis hanteras enkätsvaren med full sekretess. Enkäten hanteras av en extern leverantör och tillåter inte identifiering av enskilda medarbetare. För mer information se HINT.

Resultatet av svaren från din arbetsgrupp är klara i början av november. Din chef ansvarar för att informera dig och dina kollegor om detta. Tillsammans arbetar ni sedan med att identifiera fokusområden, uppdatera befintlig handlingsplan eller upprätta en ny plan för verksamhetens och arbetsmiljöns utveckling. Målbilden är en bättre arbetsmiljö och verksamhet.

Har du några frågor om årets medarbetarundersökning kontakta i första hand din chef.

Senast uppdaterad: 31 augusti 2020