Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Beställ skyltar och dekaler för corona i serviceportalen

Nu finns coronarelaterat material tillgängligt i serviceportalen. Här kan du beställa skyltar eller dekaler som hjälper oss att minska smittspridningen och påminnas om vad som är bra att tänka på.

Det är hög tid och se efter vad för informationsmaterial kopplat till corona som behövs i våra olika verksamheter. Det är viktigt att vi tillsammans fortsätter att informera och påminna varandra om att hålla avstånd, med omtanke om varandra och för att minska smittspridningen.

Klisterdekal på i fikarum.Foto: Tilda Frödén

Under hösten av har vi sett många fina exempel från våra verksamheter på dekaler och information om corona. Du kanske själv har stått i kaffekön och sett en håll avstånd-dekal eller varit på möte där klistermärken markerat att vissa platser lämnas tomma.

Inventera behov

Se över hur det ser ut på arbetsplatsen eller i verksamheten. Behövs fler skyltar eller dekaler bytas ut? Besök serviceportalen och se vad som finns. Beställ sedan utifrån arbetsplatsen eller verksamhetens behov. Vid beställning ska beställaren uppge antal samt verksamhets- och ansvarsnummer.

Serviceportalen

Här finns ett flertal trycksaker upplagda som relaterar till corona. De uppdateras och fylls på löpande utifrån de behov som uppstår samt aktuella rekommendationer.

Stäm av med närmaste chef innan du lägger en beställning.

Lägg till serviceportalen i mina genvägar

För att nå serviceportalen kan du på intranätets startsida klicka på "mina genvägar" och under "mina verktyg" klicka på lägg till. I listan finns serviceportalen. Om du klickar i den kommer du enkelt kunna nå portalen via "mina verktyg" framöver.

Övrigt informationsmaterial

Vi har samlat information från övriga myndigheter på haninge.se/corona. Där hittar du bland annat informationsmaterial på andra språk.

Senast uppdaterad: 27 oktober 2020