Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sammanfattning från nämnderna i september

Den 17 och 18 september hade kultur- och demokratinämnden och idrotts- och fritidsnämnden sina sammanträden. Nämnderna beslutade bland annat att anta en ny informationshanteringsplan för respektive nämnd, samt godkände förvaltningens delårsrapport för tertial två 2019.

I kultur- och demokratinämnden behandlades ett antal medborgarförslag om Västerhaninge hemslöjdsförening. Nämnden beslutade också om ett offentligt gestaltningsuppdrag i Jordbro, som en andra etapp i ett trygghetsskapande ljuskonstprojekt. Nämnden svarade också på en remiss för en nationell biblioteksstrategi.

I idrotts- och fritidsnämnden behandlades flera medborgarförslag – om byggnation om fotbollsplaner runt Vega-området, utegym i Vega, inomhuslokal för boulespel, upprustning av vita huset vid Rudan, förbud mot motorfordon med mer än 5 hk på Drevviken vintertid och utegym på Östnora camping. Nämnden delgavs också en kapacitetsutredning för sporthallar och bollplaner. 

Protokoll för idrott- och fritidsnämnden

Protokoll för kultur- och demokratinämnden

Senast uppdaterad: 23 juli 2020