Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kom och fira upprustningen av Rudans lekplats!

Nu är lekplatsen klar för lek igen. Vi bjuder på trolleriuppträdande samt frukt och dryck! Tänk på att ha kläder efter väder och ta gärna med något skönt att sitta på. Lekplatsen invigs av stadsbyggnadsnämndens ordförande Petri Salonen och Petra Lindvall, stadsträdgårdsmästare.

VAR: Rudans lekplats, Rudans friluftsområde.
NÄR: Den 6 september kl 10.00.

Den populära Rudans lekplats i Rudans friluftsområde har genomgått en omfattande renovering under sommaren. Lekplatsen med sina många besökare genom åren har nu fått en uppfräschning. Platsen har inte gjorts om, utan har återställts till ursprungligt skick och är nu åter öppen.

Välkomna!

 

Rudans lekplats

Rudans lekplats är belägen i Rudans friluftsområde en utflykt för hela familjen. Här finns bad, vandring och cykelleder. Du kan också spela frisbeegolf, beachvollyboll eller gymma i utegymmet. Läs mer om vad som finns här: Rudans friluftsområde

Senast uppdaterad: 23 juli 2020