Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Haningedagen och Haninge gatufest – en fest för alla invånare i Haninge

Nu har det gått några veckor sedan vi firade det goda livet i Haninge med årets folkfest Haningedagen och Haninge gatufest. Det blev en succé där tusentals Haningebor kunde njuta av musik, mat och aktiviteter och fick chansen att möta det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen.

Barnområde i Eskilsparken

Nytt för i år var barnområdet i Eskilsparken. Där kunde familjer testa allt från waterballs till käpphästkapplöpning. På scenen där programmet anpassades för målgruppen kunde barnen möta Tobbe Trollkarl, sjunga med i allsång för barn eller se dansuppvisning och akrobatik.

Kommunens utställare

Under dagen fick Haningeborna möjligheten att se vilken fantastisk bredd Haninge kommun har. På plats fanns allt från VA-avdelningen till familjecentralen och ett barnrättstält. Flera medborgardialoger fördes med invånarna bland annat om utvecklingen av Haninge kulturhus och utveckling av stadsmiljöer. Tack till alla er som var deltog!

Haningedagen och Haninge gatufest är ett samarrangemang mellan Haninge kommun och Centrumsamverkan; fastighetsägarna i Haninge centrum.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020