Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vill du utveckla ditt ledarskap och bli behörig lärare?

Genom ett samarbete mellan Haninge kommun och stiftelsen Teach for Sweden (TFS) kan du söka ett tvåårigt ledarskapsprogram som leder till lärarexamen och lärarlegitimation. Programmet riktar sig till akademiker med ämnesbehörighet inom ma, no, tk, sv, eng eller sp.

Foto: Teach for Sweden

Under ledarskapsprogrammets två år arbetar du som ordinarie lärare, får full lön, löpande personlig ledarutveckling samt mentorskapsutbyte med andra ledare. Du arbetar fyra dagar i veckan på en högstadieskola och en dag är betald för att läsa in en kompletterande pedagogisk utbildning, 90 hp, på distans från Luleå tekniska universitet.

TFS genomför urval för att hitta rätt matchning till programmet. Detta sker genom en skriftlig ansökan, lämplighetstester samt en intervju. Din självinsikt och vilja att lära i varje situation kommer vara avgörande för matchningen till programmet.

Vill du veta mer?
Anmäl dig och delta på ett webbinarium där vi berättar mer om programmet:

4 december 2019 17.00-17.45
23 januari 2020 12.00-12.45 
12 februari 2020 17.00-17.45

Sök programmet på teachforsweden.se

Ansökan är öppen mellan 1 november till 28 februari 2020

Har du frågor maila till: rekrytering@teachforsweden.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020