Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tydligare tjänstekatalog och prislista för företagshälsovårdens tjänster

Från och med den 1 juli finns en tydligare beskrivning över innehåll och prissättning för de tjänster som företagshälsovården erbjuder.

Du hittar företagshälsovårdens utbud här:

Tjänstekatalog och prislista 

Liksom tidigare är flera av tjänsterna kommungemensamt finansierade, det framgår tydligt i prislistan. För några av tjänsterna har vi möjlighet att ansöka om AFA rehabiliteringsstöd. Det innebär att kommunen som arbetsgivare kan få ekonomisk ersättning för upp till hälften kostnaderna när någon genomgår arbetslivsinriktad rehabilitering för både psykiska och fysiska besvär. Vilka tjänster det gäller framgår i prislistan. Det är arbetsgivaren som ansöker om stödet.  Företagshälsovårdens rehabsamordnare bidrar med information om hur ansökan om AFA rehabiliteringsstöd går till.

För mer information besök:

AFA

Ska du beställa en tjänst kontaktar du företagshälsovårdens rehabsamordnare. Företagshälsovårdens rehabsamordnare kan bidra med stöd i att identifiera vilken tjänst som är lämplig. 

E-post skickas till:

rehabhaninge@avonova.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020