Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Ann-Louise Hanson kommer till äldremässans tioårsjubileum i Haninge

Den 10 oktober blir det äldremässa för Haninges seniorer och deras anhöriga i kommunhuset. Evenemanget fyller 10 år och huvudartist blir Ann-Louise Hanson, 76 år. I år är hon ute på folkparksturné och firar 60 år som artist. Ann-Louise har sjungit in över 600 låtar, deltagit 13 gånger i Melodifestivalen och haft 50 låtar på Svensktoppen. Hon har samarbetat med massor av Sveriges bästa artister som Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist, Fred Åkerström och Cornelis Vreeswijk för att bara nämna några.

Vinjettbild äldremässan Foto: Peter Knutson, Fredrik Hjerling, MostPhotos

Tioårsjubilerande äldremässan bjuder även på intressanta och inspirerande digitala workshops, föreläsningar om välfärdsteknik. Detta både på svenska och på finska. Det blir också provsmakning från Vårt kök, intressanta utställare och en massa roliga aktiviteter. Dagen avrundas med en härlig gratiskonsert med Ann-Louise Hanson.

Syftet med äldremässan är att informera seniorer och deras anhöriga kring vilka resurser och tjänster som kommunen erbjuder. Äldreförvaltningen vill under mässan visa hur välfärdsteknik har positiv inverkan på seniorers liv och hur den kan hjälpa dem att leva ett självständigt liv.

Programmet uppdateras kontinuerligt.

Läs mer på haninge.se/aldremassan

Senast uppdaterad: 23 juli 2020