Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Prova att åka kollektivt

I Haninge vill vi uppmuntra till smarta resval. Ett sätt kan vara att åka kollektivt till jobbet. För dig som vill prova kan du nu ansöka till SL/Nobinas provåkarkampanj. Den 8 februari kl 11-13 och 11 februari, samma tid, finns Nobina på plats utfanför Parabolen. Passa på att komma förbi om du har frågor kring provåkarkampanjen.

Så här presenterar SL/Nobina erbjudandet:

Vad gör du till och från jobbet ?
Nu söker vi dig som vill provåka med oss i 14 dagar.

Att åka kollektivt till jobbet är perfekt för dig som inte bara vill "åka till jobbet". På bussen eller pendeln kan du ju göra sånt du inte kan eller får göra bakom ratten, t.ex. mobilsurfa, jobba, sova, kolla på favoritserien eller läsa en bra bok.

Läs mer och ansök redan idag på

sl.se/prova

Mer hållbart resande

Projektet Smarta resval i Haninge vill genom marknadsföring, information och olika testresenärsprojekt uppmuntra till ett mer hållbart resande. Målet är att öka antalet personer som går, cyklar eller åker kollektivt i Haninge. Arbetet med smarta resval är ett viktigt verktyg i arbetet för att de högt ställda klimatmålen; att bli fossilfritt till 2030.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020