Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Lärare på Måsöskolan blev Årets Nyföretagare 2019

Ett stort grattis till Helena Gustafsson, lärare på Måsöskolan i Haninge som vann pris för årets nyföretagare! Sedan 2018 är hon även diplomerad trädgårdsdesigner och driver Caradonna trädgårdsdesign.

Juryns motivering

Årets Nyföretagare har förverkligat sin dröm att starta och driva sitt eget företag inom trädgårdsdesign. Företaget Caradonna Trädgårdsdesign gör det möjligt för både privatpersoner och företag att skapa en unikt utformad trädgård med fokus på att vara både lättskött och vacker. Med hållbara lokala produkter skapas en utomhusmiljö som andas harmoni och skönhet. På ett förträffligt sätt har hon skapat ett hållbart företag som kommer att generera många kunder framöver. Hon har siktet inställt på att inom fem år vara en framgångsrik företagare, gärna tillsammans med andra och hon kommer då också att vara en god förebild för nya företagare. Med hög kompetens, ett professionellt förhållande till sin verksamhet och sina kunder kommer hon att lyckas i sitt företagande.

Ett stort grattis!

Läs mer om Caradonna Trädgårdsdesign

Senast uppdaterad: 23 juli 2020