Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Välkommen att fira det goda livet i Haninge!

Nu på lördag den 8 september är det äntligen dags för Haninge kommuns stora dag! Då firar vi det goda livet på Poseidons torg och längs med Runstensvägen i Handen. Dagen är en samproduktion mellan Haningedagen och Gatufesten och bedrivs som ett gemensamt projekt.

Dagen kör igång redan kl. 11 då alla barns favoriter Pettsson och Findus inleder på Stora scenen på Poseidons torg. Dagen fortsätter med uppträdanden av både lokala förmågor som Freja som vann Funkisfestivalen och av besökande artister som Samir och Viktor. Scenframträdandena avslutas kl. 16 med en konsert med Linda Pira.

För dig som vill smaka det goda livet finns området med Haninge Smakfestival på plats i början av Runstensvägen. Här serveras smakportioner som lagats av medlemmar ut Sveriges kock-elit; Johan Backeus som är årets kock 2017, fredagskocken Mattias Larsson och kocken Cajsa Johansson känd från bland annat Kockarnas kamp.

Som om inte det var nog, så kommer det också att finnas flera prova-på-aktiviteter under hela dagen vad sägs om fotbollsbiljard, minigolf och hinderbana.

Hela arrangemanget är ett samarbete mellan Haningedagen, Centrumsamverkan, ICA Maxi Haninge och Haninge kommun.

Varmt välkommen! Ta gärna med dig hela familjen! :-)

Till programmet

Senast uppdaterad: 23 juli 2020