Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vill du bli ambassadör?

Jobbar du som fritidsledare, fritidspedagog, förskollärare, lärare, planarkitekt, bygglovshandläggare, sjuksköterska, socialsekreterare eller undersköterska? Nu finns en spännande möjlighet att söka till kommunens nystartade ambassadörsprogram. Som ambassadör får du chans till utveckling. Du får vara med i många roliga och viktiga sammanhang och du bygger nätverk både i och utanför kommunen. Sök senast den 15 oktober.

Foto: Mostphotos

− Bakgrunden till att vi nu startar ett ambassadörsprogram är att vi vill sätta oss på kartan som arbetsgivare och därmed underlätta rekryteringen till alla spännande roller inom kommunen. Nu behöver vi vässa oss och visa vad vi kan erbjuda i vår kommun, säger Gunilla Ejefors Lublin, HR-direktör

− Vi vet att vår arbetsplats är uppskattad av våra medarbetare. Många tilltalas av vår medskapande kultur och av den expansiva utvecklingsfas vi befinner oss i. Men vi ska bli bättre på att visa upp vår verksamhet. Och då behöver vi stolta och engagerade medarbetare till vår hjälp.

Kommunen söker just nu 20 ambassadörer som vill vara med i marknadsföringen av Haninge kommun som arbetsgivare. Ditt uppdrag blir att medverka vid utvalda mässor och att någon gång per år hjälpa till att ta fram nyheter till kommunens sociala medier. För att du ska känna dig bekväm i ditt uppdrag får du utbildning i bland annat presentationsteknik.

Uppdragets omfattning

Under uppstartsfasen hösten 2018 – januari 2019 kommer du att avsätta ca 10  -14 timmar. Under löpande uppdrag kan du räkna med att lägga ca 20 - 30 timmar per år på att medverka på yrkesmingel, mässor, ta fram nyheter och nätverksträffar med de andra ambassadörerna.

Rollen som ambassadör

För att kvalificera dig som ambassadör ska du ha något av yrkena fritidsledare, fritidspedagog, förskollärare, lärare, planarkitekt, bygglovshandläggare, sjuksköterska, socialsekreterare eller undersköterska. Eftersom kommunen har svårast att rekrytera till dessa roller är det med de grupperna vi behöver fokusera vår kommunikation. Rollen som ambassadör innebär inte en ny anställning utan är ett uppdrag som utförs parallellt med ditt vanliga arbete, givetvis på betald arbetstid och i samråd med din chef. Vi önskar att du tar på dig rollen som ambassadör under en två-års period.

Hur söker du

Innan du söker till programmet vill vi att du stämt av att det är ok med din chef.

Sök till programmet senast den 15 oktober. Din ansökan bör innehålla:

  • Kort sammanfattning av din utbildnings och yrkesbakgrund
  • Varför du är stolt över att jobba i Haninge kommun
  • Varför just du passar som ambassadör

Du ansöker via denna länk

Urval kommer att ske löpande.

Frågor om programmet?

Då kontaktar du pia.leden@haninge.se eller alexandra.thun@haninge.se

 

Senast uppdaterad: 23 juli 2020