Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Förskolan bjuder in till rekryteringsdag

Den 10 februari bjuder Haninges kommunala förskolor in till en rekryteringsdag för förskolepedagoger och barnskötare. Under dagen kommer besökarna bland annat att få ta del av den utvecklingsresa förskolorna gjort som har lett till att Haninge har en förskola i framkant.

Foto: Mostphotos Foto: Mostphotos Foto: Mostphotos

– Vi ligger långt fram i utvecklingen av förskolan i Haninge. Vi har under hösten stått värd för utställningen Bordercrossing från Reggio Emilia i Italien. Vi fick fantastisk respons av de ca 5000 personer som besökte utställningen och intresset för att arbeta i Haninges förskolor har ökat. Under det senaste året anställdes 25 behöriga förskollärare. För att fortsätta vår utvecklingsresa behöver vi bli ännu fler. Vi bjuder därför in till vår första egna rekryteringsdag på Rudan Center den 10 februari klockan 10–14. Hjälp gärna till att sprida information om rekryteringsdagen i dina nätverk, säger Henrik Lindh central förskolechef.

Läs mer om rekryteringsdagen
#haningesbarn

Senast uppdaterad: 23 juli 2020