Vill du ha ett roligt sommarjobb i hemtjänsten? sök till oss!

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Sommarjobb i hemtjänst!

Vi söker dig som vill ha ett roligt och flexibelt arbete inom hemtjänsten i sommar. Vi har sommarperioder och ser helst att du kan arbeta båda perioderna. Det finns möjlighet till timanställning under vår och höst.

Period 1 : vecka 26-29  ( 27/6- 24/7)

Period 2: vecka 30-33 ( 25/7- 21/8)

 

I Haninge kommun har vi tre kommunala hemtjänst enheter:

  • Västerhaninge hemtjänst
  • Brandbergens hemtjänst
  • Handens hemtjänst

 

Dina kvalifikationer och arbetsuppgifter:

Vi ser gärna att du har körkort och erfarenhet av arbete inom hemtjänst. 

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till kunder, närstående samt kollegor.

Att arbeta i hemtjänsten är ett fritt och flexibelt arbete. För att lyckas i ditt arbete är du ansvarstagande och självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation. Du ser möjligheter framför hinder och har ett positivt förhållningssätt. Du är trygg i din arbetsroll då du kommer arbeta mycket självständigt, även om kollegorna alltid finns ett telefonsamtal bort.

Du har ett aktiverande förhållningssätt och har alltid kunden i fokus!. All verksamhet utgår från vår värdegrund: omtanke, ödmjukhet och engagemang. Vi vill att detta präglar varje möte som sker mellan oss och individen

Du möter våra kunder i deras hemmiljö och ger stöd och omsorg utifrån biståndsbedömda insatser. Du är en person som värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv, självbestämmande och delaktighet.

Till arbetsuppgifterna hör, bland annat, omvårdnad, förflyttningar, städ, tvätt, inköp, måltider och promenader.

Dokumentation och rapportering är också en del av arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidsregistrering hos kund.

 

 

Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar.


Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra
övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande.


Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Behovsanställd

 

Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan. I första hand kontaktas du via e-post för bokning av intervju.

Bemanningscentrum begär alltid utdrag från belastningsregistret innan anställning. 

Välkommen med din ansökan! 

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

"Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper."
I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun den 8 december 2021 fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar inom vård- och omsorg.
Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Timlön

Antal lediga befattningar: 30

Sysselsättningsgrad: 0%-100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/371

Kontakt: Ann-Marie Bäcklund
rekrytering-bc@haninge.seJenny Björkman
rekrytering-bc@haninge.se

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000(växeln)

Publicerat: 2022-05-02

Sista ansökningsdag:
2022-06-26

Senast uppdaterad: 21 juni 2022