Vikarierande lärare i teknik på högstadiet sökes !

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms City på bekvämt pendliongsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 940 elever och ca 120 medarbetare. Alla i teamet är delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som är utbildad lärare i Teknik, åk 8-9. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Du kommer att vara mentor i en klass tillsammans med en annan lärare. 

Ditt uppdrag blir att undervisa elever åk 8-9 i teknik. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter i dina ämnen och i skolans undervisning i övrigt.  

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

 

 

 
Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-08-11

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/538

Kontakt: Charlotte Wassberg
086068354

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-06-14

Sista ansökningsdag:
2022-08-26

Senast uppdaterad: 10 augusti 2022