Vikarierande lärare åk 1

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en ca 5 minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 950 elever på skolan och är ungefär 115 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken! 

Nu söker vi dig som vill arbeta med en av våra ettor!

Arbetslag åk 1 består av fyra klasser, tre  legitimerade lärare samt medarbetare i skolsamverkan och på fritids. Vi arbetar i team för ökad likvärdighet och höga resultat. Vi arbetar med kollegialt lärande i personalgruppen och med kooperativt lärande som arbetsmetod i våra klasser. 

Du är utbildad och legitimerad lärare för lågstadietoch har erfarenhet. Du är en tydlig och stabil ledare med god samarbetsförmåga. Uppdraget som lärare och mentor hos oss kräver att du är relationsskapande, kommunikativ, strukturerad och verksamhetsfokuserad. Ditt uppdrag blir att driva arbetet för de yngsta tillsammans med ett bra team. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med bild och/deller musik då det är något vi ska utveckla kommande läsår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.  

Vi har ett tydligt fokus och vi får eleverna att lyckas. Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar medvetet för att utveckla vår undervisning i enlighet med läroplanen och målen en varierad, utmanande och målstyrd undervisning samt en ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi arbetar också för att utveckla våra lärmiljöer, ett tydligt ledarskap och ansvar hos samtliga medarbetare. 

Information om tjänsten kan lämnas av bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80.  

Välkommen med din ansökan!

 

 
Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/515

Kontakt: Carina Reisö
08-606 83 80

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-09-09

Sista ansökningsdag:
2021-09-23

Senast uppdaterad: 16 september 2021