Vikarie i bild och engelska åk 4 och 5

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vi söker en pedagog som vill undervisa bild och engelska i årskurs 4 och 5 hos oss på Höglundaskolan. Vår fina skola ligger i hjärtat av Jordbro och här möter du elever från hela världen i årskurs F-6. 

Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för planering, genomförande och uppföljning av såväl bild- som engelskundervisningen i årskurs 4 och 5 i samarbete med årskursernas arbetslag. 

Kvalifikationer
Det viktigaste för oss är att du har en pedagogisk erfarenhet där du brinner för ämnena bild och engelska, men också har förmåga att skapa relationer med eleverna. Vidare vill vi att du har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan driva en egen undervisning. Utifrån att vår skola är en mångkulturell sådan är kunskaper i svenska språket mycket viktigt då vi i alla ämnen fokuserar på att arbeta språkutvecklande.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat under höstterminen med en möjlighet till förlängning.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. 

Vi har i övrigt valt de rekryteringskanaler som vi önskar och undanber oss övriga rekryteringstjänster.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 12 augusti 2020