Vikariat skolkurator till fina Tungelsta skola

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Tungelsta skola är en F-9 skola.

Vi är "skolan mitt i byn" i Tungelsta, en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms city på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och en dryg halvtimme med pendeltåget. Kommunikationerna är bra. Tungelsta skola är organiserad i arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 880 st elever och är ca 120 st personal.

 Skolan arbetar ständigt för att all personal skall kunna vara med i verksamhetsutvecklingen och att arbetsplatsen skall vara trygg med stor transparens. På Tungelsta skola är vi "utvecklingsbenägna" och stämmer detta med dig, så sök tjänsten direkt. Intervjuer kommer genomföras under och efter ansökningstiden.

Skolans ledord är Vilja, Våga, Vara Nyfiken, och det är utifrån det som vi söker vår nya vikarierande kurator.

Vi söker dig som vill arbeta med barn och ungdomar i en f-9 miljö.

 

Arbetsuppgifter

Stödsamtal med elever, personal samt vårdnadshavare.

Förebyggande insatser för att främja en god skolmiljö.

 

Kvalifikationer
Behörig socionom.

Villkor

Vikariat med möjlighet till förlängning.

 

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 24 oktober 2020