Vi söker tim- och semestervikarier till LSS bostäder i Haninge

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Välkommen till en spännande vardag där vi tar Haninge in i framtiden-Vi har tid för utveckling och rum för idéer

Vi söker dig som vill komma hit och arbeta och göra skillnad i en organisation med kvalitè, engagemang, arbetsglädje och utveckling!

På social- och äldreförvaltningen arbetar vi med människors livssituation genom hela livet.

Förvaltningen ansvarar för att kommunens invånare får rätt omsorg och stöd.

I Haninge kommun ska alla invånare känna sig trygga och säkra.

Ditt uppdrag

Vi arbetar på uppdrag av beställarenheten. Vi ger stöd till personer som har neuropsykiatriska funktionsvariationer, autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning som bor i boende med särskild service i Haninge kommun.

Ditt uppdrag som stödassistent utgår från LSS, där de bärande principerna för hur insatserna ska ges är självbestämmande, inflytande, tillgänglighet, delaktighet, kontinuitet och helhetssyn. Målet är att personen ska få det stöd som hen har behov av för att leva ett så självständigt liv som möjligt med god livskvalitet.

Arbetet är varierande och innebär att erbjuda ett individuellt anpassat stöd vilket bland annat kan vara att stödja brukaren i olika aktiviteter, handling, matlagning, schemaläggning och stöd i sociala situationer.

Du som stödassistent bör ha god självkännedom och kunskaper om att ha ett professionellt förhållningssätt och kunna skapa en bra relation till den enskilde. Det är också viktigt att kunna stödja brukaren i mål och delmål genom motiverande samtal.

Det här söker vi hos dig

Du har adekvat utbildning eller en pågående utbildning för uppdraget och har kännedom om funktionsnedsättningar.

Erfarenhet av arbete med personer som är beviljade insatser inom LSS är önskvärt.

Det är viktigt för oss att du är en stabil person och att du har ett empatiskt förhållningssätt.

Du är också flexibel, tar egna initiativ i arbetet och tar eget ansvar för din arbetssituation.

Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då vi har dokumentationsansvar.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med ditt arbetsteam, gode män, anhöriga och andra samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 3 april 2020