Vi söker semestervikarier inom personlig assistans

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vill du arbeta med oss ? Vi har många engagerade personliga assistenter som har till uppgift att göra livet enklare för den som har en funktionsvariation. Arbetet sker i kundens egna hem där den personliga assistenten hjälper till och stöttar i det vardagliga såsom städning, matlagning, hygien och fritidsaktiviteter.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas utföra ett bra arbete inom personlig assistans så krävs det att du är lyhörd, har empati och är ansvarstagande.

Vi dokumenterar i verksamheten så det ställer krav på goda kunskaper i svenska.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser gärna att du har möjlighet att fortsätta som vikarie efter sommaren.  Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar och på alla veckodagar.

 

Vill du veta mer?

Kontakta någon av oss Enhetschefer:

Lars Lestander, 08-606 81 68

Anette Lundberg, 08-606 79 89

Therese Thimén Johnstone 08 -606 84 57

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 26 maj 2020