Verksamhetsassistent

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Utveckling är en del av vår vardag i mötet med kollegor, alla Haningebor och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre. Vi på stadsbyggnadsförvaltningens avdelning park och natur ansvarar för skötsel och utveckling av kommunens parkmark, bostadsnära skog och utemiljön vid skolor, förskolor och äldreboenden. Vårt uppdrag är att verka för ett varierat och upplevelserikt Haninge och planera för attraktiva parker och utemiljöer för alla.

Hos oss får du utvecklas tillsammans med kollegor som vill göra skillnad redan idag! Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. En ny attraktiv, hållbar stadskärna skapas och spaden är satt i jorden.

Vi gillar att göra människor glada och stolta över utemiljön i Haninge. Vi vill synas genom nytänk och satsningar som skapar ”snackisar”. Vi fångar upp det senaste och bjuder in till samarbete i med intressanta profiler i branschen. Något vi kan göra, då vi arbetar till största del i egen regi, och får utvecklas över yrkesgränser, arbeta med kunskapsöverföring och genomföra projekt från idé till verklighet.

Ditt uppdrag

Som verksamhetsassistent på park och natur ska du i första hand stödja avdelningens chefer i diverse olika administrativa uppgifter. Det kan handla om praktiska uppgifter kring nyanställningar, rapportering/uppföljning i olika verksamhetssystem, föra minnesanteckningar, hantera fakturor, ta fram underlag, göra sammanställningar, hålla i mindre utredningar etc. Härutöver kan det bli aktuellt att uppdatera websidor och informationsmaterial.

Du kommer vara avdelningens ansikte utåt, mot kommuninvånare och personal inom kommunens fastigheter som skola, förskola och äldreboende. Du svarar i telefon på vanligt förekommande frågor och ser till att övriga frågor hamnar hos rätt person. Du ansvarar även för synpunktshanteringen i vårt ärendehanteringssystem och ser till att felanmälningar hamnar rätt.

Du kommer att få en mycket god inblick i avdelningens olika verksamheter och stora möjligheter att lära dig nya saker. Du kommer att vara lite av spindeln i nätet och ha kontakt med många människor såväl inom som utanför avdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt någon form av vidareutbildning inom service, administration, ekonomi, information eller liknande. Du har minst ett par års yrkeserfarenhet inom administration och service samt mycket god datorvana och erfarenhet från Officepaketet (Word, Excel, Powerpoint) och IT-baserade stödsystem. För att lyckas i rollen behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du förväntas ha B-körkort.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen. En viktig drivkraft hos dig är viljan att ge service och att hjälpa andra och du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt. Du är organiserad och noggrann och trivs med att ha flera parallella arbetsuppgifter igång samtidigt. Du förväntas kunna arbeta självständigt och strukturera upp ditt eget arbete.

Känner du igen dig och vill veta mer?

Upplysningar lämnas av Experis rekryteringskonsult Katarina Thomasson 08-736 11 26.  Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 08-606 70 00.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 augusti 2020