Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vega värd

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

Tycker du om att träffa olika människor och vill ha ett spännande jobb? Då kanske jobbet som Vega värd är något för dig.

Vi söker dig som vill välkomna våra besökare och skapa trygghet och trivsel. Du är Husets ansikte utåt och är den första som våra besökare möter.

I Vega skola & aktivitetshus skapar vi en mötesplats för alla åldrar genom att erbjuda fritidsverksamhet, bibliotek, mötesrum, föreningsverksamhet, idrott, kultur och skola för F-klass till åk 7. Tillsammans utvecklar och förvaltar vi en levande ny stadsdel. Det är inte ett jobb. Det är ett uppdrag.

Ditt uppdrag

Som Vegavärd har du besökaren i fokus, du har servicekänsla, sociala färdigheter och kan snabbt uppfatta olika situationer som kan uppstå och göra det på ett ansvarsfullt sätt. Du är bekväm med att ta kontakt med dem du möter, hälsar och hjälper besökare till rätta. I ditt uppdrag ingår att svara på frågor, kan du inte svaret hittar du det via dator eller frågar en kollega.

Du brinner för service och jobbar obekymrat självständigt och i grupp. Du är prestigelös och har ett öga för detaljer, tar egna initiativ för att hålla Vega skola & aktivitetshus fint genom att plocka upp och snygga till i lokalerna när det behövs.

Som Vegavärd arbetar du deltid på schema som innefattar, dag, kväll och helg. Ibland kommer arbetspassförfrågan med kort varsel så du får gärna vara studerande eller på annat sätt tillgänglig för uppdrag.  Vega skola & aktivitetshus är öppet nästan alla årets dagar.Det här söker vi hos dig

Vi vill att du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom ett serviceyrke. Du har mycket goda kunskaper i svenska, goda kunskaper i engelska men gärna ytterligare språkkunskaper och du har god förmåga att kommunicera och att använda digitala verktyg.

Som Vega värd står du för alla människors lika rättigheter och möjligheter.

Det här kan vi erbjuda dig

Du får ett omväxlande uppdrag och många kollegor med olika erfarenheter. Du gör skillnad för besökare och elever i Vega skola & aktivitetshus genom ditt fina bemötande och din hjälpsamhet. Du är en viktig del i vårt uppdrag att skapa en mötesplats där alla kan Lära, Upptäcka och Mötas. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 20231001

Löneform: Timlön

Antal lediga befattningar: 4

Sysselsättningsgrad: Timanställning

Ort: Vega

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/576

Kontakt: Anette Pettersson
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-09-13

Sista ansökningsdag:
2023-10-04

Senast uppdaterad: 3 oktober 2023