Vaktmästare trygghet och säkerhet

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Tillsammans formar vi framtiden för världen! 

I Vegastaden öppnar Vega skola och aktivitetshus i augusti 2023. Här skapar kultur och fritidsförvaltningen tillsammans med utbildningsförvaltningen en plats där besökare och elever kan Lära, Upptäcka och Mötas. Här ger vi plats för 750 elever i skola och förskola och många fler från vårt fritids- och föreningsliv.

Förutom skola och förskola finns här ett skol- och folkbibliotek, öppen fritidsverksamhet, en fullstor idrottshall, ett rörelserum och kulturskoleverksamhet. Flera rum finns för civilsamhället att använda till möten, utbildningar eller sammankomster av olika slag. Ett stort kulturrum med möjlighet till såväl konsert, teater, bio, dans eller som konferenslokal.

Tillsammans kommer kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningen alla medarbetare att samarbeta tätt för att skapa möjligheter för alla åldrar att lära, upptäcka och mötas. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa ett tryggt fungerande hus som ligger i framkant vad gäller verksamhet och upplevelser.

Ditt uppdrag

Vi söker tre vaktmästare som tillsammans tar hand om både skolans och fritidens alla verksamheter. I alla tre tjänster ingår allmän service av lokaler, möblering ,lås-nyckel och passerkortshantering och andra frågor som behöver vaktmästarhjälp. Det kan förekomma arbetsuppgifter som inte är typiska för vaktmästarrollen varför vi kommer att lägga stor vikt på personliga egenskaper som social kompetens och förmåga att självständigt planera för de uppdrag som behöver tas om hand. För alla tjänster gäller att ha god teknik och IT kompetens. Du arbetar både mot skolans personal och elever, kultur- och fritidsförvaltningens medarbetare, föreningslivet och husets alla besökare. Och får uppdrag av både skolans administrativa chef och platschefen som också är din chef. Du arbetar på schema, kvälls och helgtjänstgöring ingår. Körkort är ett krav.

För att på bästa sätt säkerställa att husets alla verksamheter fungerar väl ser vill vi att du som söker den här tjänsten har särskild kompetens och erfarenhet av fastighet, säkerhet och brandskydd. Dina kollegor kommer att ha särskild kompetens inom teknik och IT  respektive ljus, ljud och event.

Din kompetens

Trygghet, säkerhet och service. När något går sönder är det du som reparerar. Du ansvarar för fastighetsfrågor, brandskydd och evakueringsplaner. Du säkerställer att lokalerna är i gott skick och att lås och dörrar fungerar. Du ansvarar för inköp av varor och tjänster som behövs för att hålla hela huset i toppskick. Du är husets kontakt i trygghetsfrågor och samverkar med både skolan, kultur och fritidsförvaltningen och föreningslivet. Det är till dig elever och medarbetare vänder sig i trygghetsfrågor

Som person är du social, nyfiken och trivs ihop med andra. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede, och du är med och driver utvecklingen. Kultur och fritidsförvaltningen ansvarar för husets serviceavdelning i vilken vaktmästartjänsterna ingår. Din närmaste chef är husets platschef och organisatoriskt ingår du i avdelningen Ung fritid på kultur och fritidsförvaltningen. Alla tjänster är 100% semestertjänster.

Vega skola och aktivitetshus öppnar i augusti 2023 och vi vill att du börjar senast i maj 2023 och tillsammans med övrig personal förbereder, inreder, packar upp, lyfter och ställer i ordning allt det som behövs för att verksamheterna ska starta i augusti. Arbetstiden kommer då i huvudsak att vara dagtid för att senare övergå i treskift. Vega skola och aktivitetshus kommer att vara öppet mellan 7.00-22.00 vardagar och 9.00-21.00 under helger. Ditt individuella schema planeras tillsammans med platschefen och kommer att variera beroende på de aktiviteter som sker i huset.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! 

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 20230501

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/49

Kontakt: Anne-Charlotte Gusterman
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-01-25

Sista ansökningsdag:
2023-02-19

Senast uppdaterad: 29 januari 2023