Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vaktmästare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Tillsammans skapar vi framtiden för världen! 

Vega skola & aktivitetshus öppnade i augusti 2023. Tillsammans kommer kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningens alla medarbetare att samarbeta tätt för att skapa möjligheter för alla åldrar att lära, upptäcka och mötas. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa ett tryggt fungerande hus som ligger i framkant vad gäller verksamheter och upplevelser.

Förutom grundskola och grundsärskola finns här ett skol- och folkbibliotek, öppen fritidsverksamhet, en fullstor idrottshall, ett rörelserum och kulturskoleverksamhet. Flera rum finns för civilsamhället att använda till möten, utbildningar eller sammankomster av olika slag. Ett stort kulturrum med möjlighet till såväl konsert, teater, bio, dans eller som konferenslokal.

 

Ditt uppdrag

I Vega skola & aktivitetshus arbetar fyra vaktmästare tillsammans, alla med spetskompetens inom ett område, för den här tjänsten är det IT frågor och stöd till såväl elever som lärare och besökare i alla förekommande IT frågor. För tjänsten gäller att ha god digital mognad och hög IT kompetens. Alla husets vaktmästare har i sitt grunduppdrag allmän service av lokaler, möblering, lås-nyckel och passerkortshantering liksom andra frågor som behöver vaktmästarhjälp. I ett aktivitetshus förekommer också andra arbetsuppgifter som inte är typiska för vaktmästarrollen. Vi lägger därför stor vikt på personliga egenskaper som social kompetens och förmåga att självständigt och tillsammans med kollegor och verksamheter planera för de uppdrag som behöver tas om hand.  Du arbetar både mot skolans personal och elever, kultur- och fritidsförvaltningens medarbetare, föreningslivet och husets alla besökare. Och du får uppdrag av både skolans administrativa chef och platschefen som också är din chef. Du arbetar på schema, kvälls och helgtjänstgöring ingår. Körkort är ett krav.

Din kompetens

Du har mycket god kompetens gällande teknik- och IT stöd. Både skolan och aktivitetshuset har modern teknik i alla rum. Du trivs med att hjälpa verksamheter, elever, personal och föreningslivet när tekniken krånglar eller när man inte vet hur man ska göra. Du tar hand om för- och efterarbete av ljud- och bildteknik vid konferenser och andra samlingar. Du har ett särskilt fokus på skolans behov av IT stöd och ansvarar för beställningar av teknik, reparationer och inköp. Det är till dig man vänder sig för hjälp med IT frågor, elever, medarbetare och föreningslivet.

Vega skola & aktivitetshus är ett stort hus med många rum och tre våningar. För att trivas med uppdraget behöver du gilla att röra på dig och även klara tunga lyft i samband med till exempel leveranser.

Som person är du social, nyfiken och trivs ihop med andra. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede, och du är med och driver utvecklingen. Kultur och fritidsförvaltningen ansvarar för husets serviceavdelning i vilken vaktmästartjänsterna ingår. Din närmaste chef är husets platschef och organisatoriskt ingår du i avdelningen Ung fritid på kultur och fritidsförvaltningen. Alla tjänster är 100% semestertjänster.

Vega skola & aktivitetshus är i nuläget öppet mellan 8.00- ca 22.00 vardagar och 8.00-18:00 under helger. Ditt individuella schema planeras tillsammans med platschefen och kommer att variera beroende på de aktiviteter som sker i huset.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 20231010

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/559

Kontakt: Anne-Charlotte Gusterman
08-6067000Anette Pettersson
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-09-14

Sista ansökningsdag:
2023-10-05

Senast uppdaterad: 3 oktober 2023