Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Undersköterska natt Johanneslunds korttidsboende

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Johanneslund är ett vård- och omsorgsboende centralt beläget i Västerhaninge, ett stenkast från centrum och pendeltåg. Boendet består av 9 avdelningar, demens, somatisk och korttidsplatser med totalt 100 lägenheter.

På Johanneslund arbetar omvårdnadspersonal, gruppchefer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Centralt i huset finns ”Mitten” där vår aktivitetsansvariga arbetar som förgyller dagen för våra äldre.

Vårt arbete ska alltid utgå ifrån vår gemensamma värdegrund: omtanke, ödmjukhet och engagemang och vi vill att detta präglar varje möte som sker mellan oss och våra äldre

De äldre ska trivas hos oss och uppleva att deras individuella behov tillgodoses på bästa möjliga sätt.

Det här söker vi hos dig

Nu söker vi dig som är undersköterska och  har erfarenhet inom äldreomsorgen som vill arbeta på Johanneslunds vård- och omsorgsboende. Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete.

Dokumentation och rapportering är en viktig del av arbetet och det är därför viktigt att du har viss datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi värderar också att du är :

  • Strukturerad, flexibel och  öppen för förändringar .
  • Självgående och service inriktad, kan jobba på egenhand efter ordinationer och den boendes önskningar.
  • Stabil och har en helhetssyn, det vill säga sammanstråla den boendes behov liksom verksamhetens mål.  

Det här kan vi erbjuda dig

Ett introduktionspaket med teoretisk och praktisk utbildning och lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 231002

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 75%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/574

Kontakt: Carina Johnsson
08-6067826

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-09-12

Sista ansökningsdag:
2023-10-12

Senast uppdaterad: 3 oktober 2023