Tungelsta skola söker extra resurslärare/lärarassistent på högstadiet.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Beskrivning

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn" , en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms City på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och eller pendeltåget. Skolan ligger fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 900 st elever och vi är ca 120 medarbetare. Alla i teamet är  delaktiga för elevernas bästa  och vi har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som har jobbat i skolan med undervisning och har erfarenhet av att arbeta med elever samt kunskaper om god lärmiljö.  Du är en tydlig och trygg person som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande.

Ditt uppdrag blir att vara resurslärare/lärarassistent i främst svenska och matematik på högstadiet men även i övriga teoretiska ämnen tillsammans med ämneslärararna. Vi satsar på tvålärarsystem i klassrummet där ämnesansvarige ansvarar för planering och undervisning och resursläraren/lärarassistenten hjälper till i klassrummet utifrån elevernas behov. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter till en framgångsrik skolgång. Du kommer även att ha extra stödtid och läxhjälp tillsammans med två lärarassistenter efter elevernas skoltid på eftermiddagarna. 

Vi söker dig som är en relationsskapande och förtroendegivande person med kommunikativ förmåga som har lätt för att ta kontakt med ungdomar. Tjänsten pågår under läsåret 21/22 med möjlighet till förlängning. 

Om du är intresserad, ansök redan idag. Du kan kontakta bitr. rektor Maje Morad 08-606 82 69, om du vill ha mer information om uppdraget. 

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

 

 

 

 

 


Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-09-27

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Tungelsta skola

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/529

Kontakt: Maje Morad, Biträdande rektor
08-606 82 69

Publicerat: 2021-09-10

Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Senast uppdaterad: 18 september 2021