Trafikplanerare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Stadsbyggnadsförvaltningen växer och vi söker nu en trafikplanerare som vill vara med i formandet av Haninge kommun till en än mer tilltalande och trevlig kommun att bo, verka och leva i! Varmt välkommen med din ansökan till Trafikenheten!

Haninge kommun är inne i en expansiv fas med utveckling av bl. a. stadskärnan till en attraktiv, funktionell och trevlig plats att vistas i. Haninge är en av de snabbast växande kommunerna i regionen och kommunen är utpekad som en av de regionala stadskärnorna och ska erbjuda stadskvaliteter i form av bland annat attraktiva bostäder, arbetsplatser, kultur, service och handel.

Ditt uppdrag

Som trafikplanerare kommer du att ansvara för trafikfrågor i pågående stadsbyggnadsprojekt och i detaljplaner, i dessa projekt är du enhetens representant och sakkunnige. Även framtagande av utredningar, uppföljningar och analyser inom trafik och infrastruktur ingår i din roll. Tillsammans med övriga trafikplanerare på enheten kommer du också att initiera och driva projekt, fram till genomförandet, som rör både större och mindre förbättringar i befintlig gatumiljö.

En viktig del av ditt arbete är att göra avvägningar och prioriteringar mellan olika intressen. Arbetet som trafikplanerare är självständigt med stort eget ansvar samtidigt som samverkan är en stor del av arbetet med många kontaktytor såväl internt inom kommunen som externt med till exempel medborgare och myndigheter.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom stadsbyggnad, trafik eller infrastruktur alternativt har universitets- eller högskoleutbildning inom samhällsplanering med samma inriktning. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom trafikplanering på minst två år. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du innehar körkort.

Som person är du resultatinriktad och strukturerad. Du arbetar självständigt och har förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation. Du har starkt fokus på att skapa ett gott samarbete och har ett professionellt bemötande.

Det här kan vi erbjuda dig

Du kommer att ingå i Trafikenheten som i dagsläget består av 9 personer. Trafikenheten är en del av Stadsbyggnadsförvaltningen som ansvarar för planer och bygglov, park och natur, teknik, geografisk information samt kommunalt vatten och avlopp. Tillsammans med andra enheter inom förvaltningen arbetar vi för att skapa effektiva, säkra och hållbara resor och transporter för medborgare och näringsliv.

Genom att tillhöra Stadsbyggnadsförvaltningens Trafikenhet kommer du att ha en stor möjlighet att påverka framtidens Haninge. Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga och uppmuntrande kollegor och chef.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar och möjlighet till semesterväxling samt rökfri arbetstid.

I denna roll finns möjlighet till en överenskommelse att arbeta viss tid på distans.    

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. Välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se eller Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se om du har frågor kring tjänsten eller din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 12:e september.

 

 

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/412

Kontakt: Lars Buvall
0761420287Håkan Kempel
0730 211 833

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-07-09

Sista ansökningsdag:
2021-09-12

Senast uppdaterad: 5 augusti 2021