Timvikarier sökes till Terrassens vård och omsorgsboende.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021. Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.

Är du undersköterska/vårdbiträde och vill arbeta extra på Terrassens vård och- omsorgsboende? 

All vår verksamhet utgår från våra värdegrundsord: omtanke, ödmjukhet och engagemang och vi vill att detta präglar varje möte som sker mellan oss och våra äldre.

Terrassen vård- och omsorgsboende ligger centralt beläget i Handen, i direkt närhet till pendeltåg och bussar.

Verksamheten innefattar 55 lägenheter med både somatisk- och demensinriktning. Lokalerna är fördelade på 3 våningsplan med tillgång till takterrass och takträdgård. Huset är beläget med en fantastisk utsikt över Rudans naturreservat. 

Dina kvalifikationer

Nu söker vi dig med erfarenhet som vill arbeta extra på Terrassens vård och omsorgsboende. Du behöver vara tillgänglig för minst 2 arbetspass i veckan.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt kollegor. Du är ansvarstagande och självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

Vi ser att du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför eventuella hinder. Du har ett aktiverande förhållningssätt i ditt arbete. 

Dokumentation och rapportering är en viktig del av arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

 

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

 

Välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig söka via sök- länken och inte via e-post eller pappersformat.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Löneform: Timlön

Antal lediga befattningar: 5

Sysselsättningsgrad: Vid behov

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/32

Kontakt: Ann-Marie Bäcklund
Rekrytering-bc@haninge.seJenny Björkman
Rekrytering-bc@haninge.se

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2022-01-14

Sista ansökningsdag:
2022-01-29

Senast uppdaterad: 19 januari 2022