Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Timvikarier dagtid till hemtjänsten

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Hemtjänst

Vill du ha ett omväxlande och givande arbete där du känner att du verkligen gör skillnad i någons vardag? då kan hemtjänsten vara arbetet för dig. Att bemöta människor som har olika livserfarenheter och bakgrund gör arbetet både lärorikt och spännande.

Den kommunala hemtjänsten är uppdelad i tre olika distrikt: Västerhaninge, Brandbergen och Handen.

Nu söker vi dig som vill arbeta extra dagtid vid behov. Arbetet är flexibelt då du som timvikarie lägger in hur du kan arbeta i vårt system och utifrån det får förfrågningar om arbetspass. Vi ser gärna att du kan vara tillgänglig för arbetspass minst två dagar per vecka. Du tar dig mellan kunderna till fots, cykel, el spark eller med bil.

 

Dina kvalifikationer och arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom vården. Det är meriterande om du har arbetat inom hemtjänst tidigare. För att arbeta inom vården ska du vara 18 år fyllda. 

B-körkort är det meriterande men inte ett krav.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till kunder, närstående samt kollegor. För att lyckas i ditt arbete är du ansvarstagande och självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation. Du ser möjligheter framför hinder och har ett positivt förhållningssätt. Du är trygg i din yrkesroll då du kommer arbeta mycket självständigt, även om kollegorna alltid finns ett telefonsamtal bort.

Du har ett aktiverande förhållningssätt och har alltid kunden i fokus!. All verksamhet utgår från vår värdegrund: omtanke, ödmjukhet och engagemang. Vi vill att detta präglar varje möte som sker mellan oss och individen. Du möter våra kunder i deras hemmiljö och ger stöd och omsorg utifrån biståndsbedömda insatser. Du är en person som värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv, självbestämmande och delaktighet.

Till arbetsuppgifterna hör bland annat omvårdnad, förflyttningar, städ, tvätt, inköp, måltider och promenader.

Dokumentation och rapportering är också en del av arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidsregistrering hos kund.

 

Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra
övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken.
Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande.


Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Behovsanställd

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

.

 

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Löneform: Timlön

Antal lediga befattningar: 10

Sysselsättningsgrad: 25% - 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/696

Kontakt: Ammi Nenonen
08-6067000Jenny Björkman
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-11-17

Sista ansökningsdag:
2023-12-10

Senast uppdaterad: 6 december 2023