Teckenspråkskunnig ledsagare och kontaktperson sökes, 2 uppdrag

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Kontaktverksamheten har ledsagar-, avlösar- och kontaktpersonsuppdrag till ungdomar och vuxna inom LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) samt till vuxna inom SoL (socialtjänstlagen). 

 

Uppdrag 1

Ledsagare sökes till yngre kvinna under kvällar och helger och omfattar 10 timmar i månaden. Som ledsagare hjälper och stöttar du insatstagaren att ta sig till olika aktiviteter efter insatstagarens önskemål. 

Syftet med insatsen är att bryta den sociala isolering som kan vara en följd av att ha en funktionsvariation. 

 

Uppdrag 2

Kontaktperson sökes till en man och omfattar 4 tillfällen i månaden. Som kontaktperson följer du med på aktiviteter för att bryta den sociala isoleringen samt att man är ett medmänskligt stöd.

 

Det här söker vi hos dig

Vi tror att du är en ansvarsfull person som brinner för att hjälpa andra människor. Du är teckenspråkskunnig och kan vara ett stöd i aktiviteter samt kontakten med andra. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag och av att arbeta med människor med olika funktionsvariationer men det är inget krav.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett givande uppdrag där du träffar din insatstagare 10 timmar i månaden respektive 4 tillfällen i månaden.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Uppdrag 1 Tim lön, uppdrag 2 arvode

Antal lediga befattningar: 2

Sysselsättningsgrad: 10 tim /mån

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/710

Kontakt: Nathalie Sjöbeck
08-6067000Heidi Galic Lindfors
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-09-20

Sista ansökningsdag:
2022-10-30

Senast uppdaterad: 20 september 2022