Studie- och Yrkesvägledare Vendelsömalmsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Välkommen att utvecklas med oss

Är du intresserad av ett spännande utvecklingsarbete inom skolans värld?

Studie- och yrkesvägledningen i Haninge kommun är samlad i en gemensam organisation med vägledare inom grundskola, gymnasieskola, komvux och det kommunala aktivitetsansvaret, bland annat.  I det dagliga arbetet finns en ansvarsfördelning som innebär att man är placerad som studie- och yrkesvägledare ute i de olika verksamheterna, men att olika projekt ofta planeras och genomförs i grupp.

Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och stärka den studie- och yrkesvägledande verksamheten i Haninge kommun. Vi strävar efter att vara ett gott exempel på hur studie- och yrkesvägledning kan bedrivas likvärdigt och kvalitetssäkert.

Ditt uppdrag

Tjänsten kommer vara placerad på Vendelsömalmsskolan som är en F-9 skola som har tre paralleller. Tjänsten är på 50%. Dina arbetsuppgifter består bland annat av enskilda vägledningssamtal, gruppvägledning, information i klasser och samordning av PRAO. Utöver detta så är det viktigt att du vill vara delaktig i arbetet med att utveckla studie- och yrkesvägledningen i kommunen tillsammans med dina kollegor. Det här söker vi hos dig

- Brinner för att utveckla studie- och yrkesvägledningen i såväl det vida som snäva   perspektivet

- Har stort intresse och engagemang i arbete med unga

- Har ett prestigelöst, flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt

- Uppskattar att arbeta både självständigt och i grupp

- Har en examen från studie- och yrkesvägledarprogrammet

- Vi ser gärna att du har erfarenhet av studie- och yrkesvägledning i skolan, men vi lägger stor vikt  vid personlig lämplighet.

- Har god samarbetsförmåga

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Så fort som möjligt

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 50%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/309

Kontakt: Andreas Johansson
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-07-20

Sista ansökningsdag:
2021-08-08

Senast uppdaterad: 27 juli 2021