Specialpedagog till Fredrika Bremergymnasiet (vikariat vt)

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Fredrika Bremergymnasiet är en attraktiv skola med närhet till natur, men också till Haninge centrum och pendeltågstationen. Vi har en hög andel behöriga lärare. Skolan har drygt 2000 elever och vi jobbar för att hitta det lilla i det stora.

Ditt uppdrag

Fredrika Bremergymnasiet söker specialpedagog, som enskilt och tillsammans med övriga specialpedagoger ansvarar för att de elever som är i behov av särskilt stöd uppmärksammas och får rätt form av stöd. Du samarbetar också med undervisande lärare för att hitta fungerande arbetsformer i den ordinarie klassrumsundervisningen. Du planerar, genomför och dokumenterar det särskilda stödet. Du arbetar även med administration av åtgärdsprogram och digitala verktyg.

Du ingår i ett elevhälsoteam tillsammans med kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och biträdande rektorer.

Egenskaper, erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och gärna har erfarenhet av liknade arbete. Att knyta kontakter, bygga relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och personal har du lätt för. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt. 

Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2022 som kan anpassas mellan 50-100%. Välkommen med din ansökan! 

OBS! Vid frågor gällande tjänsten kontakta Malin Rubin, via mail malin.rubin@haninge.se

Den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.  

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 20220110

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/687

Kontakt: Malin Rubin
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-11-17

Sista ansökningsdag:
2021-12-08

Senast uppdaterad: 2 december 2021