Sommarvikarie 2022 Terrassen vård och omsorgsboende

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Sommarvikarier 2022 till modernt äldreboende

Våren 2021 öppnade vi ett nytt vård- och omsorgsboende. 
Terrassens vård- och omsorgsboende ligger centralt beläget i Handen, i direkt närhet till pendeltåg och bussar. Verksamheten präglas av ett modernt arbetssätt genom implementering av den senaste välfärdstekniken. Verksamheten innefattar totalt 55 lägenheter med både somatisk- och demensinriktning. Lokalerna är fördelade på 3 våningsplan med tillgång till takterrass med trädgård. Huset är beläget med en fantastisk utsikt över Rudans naturreservat. Här finns mycket goda förutsättningar för både boende och medarbetare att trivas!
All verksamhet utgår från vår målbild; Tillsammans bidrar vi till ett bättre liv.  Vi vill att detta präglar varje möte som sker mellan oss och individen. På Terrassens vård- och omsorgsboende är det individen som är i fokus. Hyresgästerna ska trivas hos oss och uppleva att deras individuella behov tillgodoses. Här ska man uppleva gemenskap, trygghet och värme samt värna om integritet och rätten till självbestämmande.


Dina kvalifikationer och arbetsuppgifter:


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss sommaren 2022. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt kollegor. Du är ansvarstagande och självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation. Vi ser att du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför eventuella hinder. Du har ett aktiverande förhållningssätt i ditt arbete. Vi samarbetar med andra vård- och omsorgsboenden inom kommunen. Du kan få hjälpa till att stärka upp på annan enhet vid behov.
Dokumentation och rapportering är en viktig del av arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.
Du behöver vara relativt tekniskt kunnig och bekväm i användandet av nya program och appar för trygghetsskapande teknik och hjälpmedel.
Under sommaren kommer du att vara tillfällig kontaktman för en eller två vårdtagare. 


Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är ett finskt förvaltningsområde.  För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande.

I din ansökan är det viktigt att du uppger följande: 
- Önskemål om att arbeta på somatisk- eller demensavdelning
- Önskemål om att arbeta natt/kväll eller dag/kväll

Du som söker ska kunna arbeta hela juli och augusti. 


Välkommen in med din ansökan. 

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Juli

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 90%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/610

Kontakt: Filip Karlström
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-06-23

Sista ansökningsdag:
2022-07-10

Senast uppdaterad: 24 juni 2022