Slöjdlärare, textil sökes till HagaLyckebyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Haninges skolor arbetar målinriktat och medvetet med ökad måluppfyllelse. Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 900 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker behörig lärare i textilslöjd, år 6-9

Ditt uppdrag

Du har ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Du arbetar för att utveckla positiva och förtroendefulla relationer till dina elever, kollegor och vårdnadshavare.

Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas lärande i fokus. Du kommer att ingå i ett arbetslag med kollegor där nära samarbete och samverkan är i fokus.

Kvalifikationer

Du är utbildad slöjdlärare i textilslöjd och brinner för ditt arbete. Du har förmågan att skapa goda och trygga relationer till eleverna och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är en tydlig ledare i klassrummet och kan sätta gränser men har samtidigt förmågan att visa värme, vara kreativ och flexibel. Du kan använda varierande metoder och förhållningssätt utifrån elevernas behov och kunskapsnivå, vara lyhörd och kunna samarbeta i team. Om du är en engagerad person som gärna vill utveckla dig själv i ditt yrke och samtidigt bidra till att utveckla skolan som helhet tror vi att du passar för uppdraget.  Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår fortlöpande

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 80%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/192

Kontakt: Annica Linton
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-03-16

Sista ansökningsdag:
2023-04-09

Senast uppdaterad: 30 mars 2023