Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Slöjdlärare åk 3-6, textil, sökes

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Beskrivning

Båtsmansskolan är en F-6-skola belägen i Söderby, Haninge kommun.

Vi söker en legitimerad slöjdlärare (textil) inför hösten 2021. På skolan finns en slöjdlärare (trä- och metall) som har huvudansvar för undervisningen i den hårda slöjdarten. Det finns ett långtgående uppbyggt samarbete mellan slöjdarterna med bland annat sambedömning, flexibla arbetsgrupper och gemensamma projekt.

Vi söker dig som brinner för slöjdämnet och har pedagogisk fingertoppskänsla i förhållande till elever på låg- och mellanstadiet. Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer.
Du kommer att undervisa i textilslöjd utifrån läroplanens intentioner. Du har förmågan att inspirera, lyssna in och vägleda. Du är målfokuserad och motiverar eleverna så att de når målen formulerade i läroplanens kunskapskrav.

Stämmer det här in på dig? I så fall, tveka inte skicka in din ansökan redan idag! Vi kommer att påbörja intervjuer löpande.

Arbetsuppgifter

Till läraruppdraget tillhörande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Legitimerad slöjdlärare

Villkor


Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 11/8 2021

Löneform: Måndaslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 80%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/129

Kontakt: Shaju Kohinoor
08-606 70 00

Publicerat: 2021-03-26

Sista ansökningsdag:
2021-04-16

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 12 april 2021