Skolsköterska

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns från och med i höst Haninges introduktionsprogram samlade; språkintroduktion, individuellt alternativ och yrkesintroduktion. Vi har även en gymnasiesärskola med ett trettiotal elever fördelade på nationella och individuella program. Totalt kommer vi ha runt 275 elever när vi startat läsåret 2021/2022.

 

Arbetsuppgifter

Som skolsköterska kommer du att vara en viktig medarbetare i elevhälsoarbetet och ingå i vårt elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, kurator och skolpsykolog. Från och med höstterminen kommer vi dessutom att schemalägga EHT-tid i alla klasser där du kommer ha ansvar för det fysiska hälsoperspektivet. Detta som ett led i det förebyggande elevhälsoarbetet.

Som skolsköterska på Riksäpplet erbjuds du handledning i din professionsgrupp samt kontinuerliga möten i professionsgrupp med kommunens andra skolsköterskor och skolläkare för kvalitetsarbete och kompetenshöjning.

 

Kvalifikationer

Du ska ha formell kompetens i form av vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso-och sjukvård för barn och unga eller Skövdes skolsköterskeutbildning. Vi ser det som meriterande att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och hälsofrämjande arbete. 

 

Villkor

Tjänsten är ett vikariat för läsåret 21/22 med goda utsikter att bli en tillsvidareanställning till läsåret 22/23. Deltidstjänst med en omfattning på 50-60%.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 2021-08-15

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 50-60%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/237

Kontakt: Lars Madsén
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-04-30

Sista ansökningsdag:
2021-06-15

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 17 maj 2021