Skolsköterska 40%

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Välkommen att utvecklas med oss

Har du gått i pension och saknar jobbet? Är du föräldraledig och vill jobba litegrann? Vill du jobba lite och ändå ha plats för annat i livet? Då är det här tjänsten för dig!

Vi vill med din hjälp bli ännu bättre på att uppfylla de medicinska målen inom elevhälsan på ett säkert sätt. Tjänsten är fördelad på två skolor, Vendelsömalmsskolan och Höglundaskolan i Haninge kommun. På båda skolorna arbetar redan två erfarna skolsköterskor heltid som du kommer ha ett nära samarbete med. 

Ditt uppdrag

Du kommer att hålla hälsosamtal och undersökningar i årskurs 1 och 4. Dessutom kommer du att arbeta med administrativa uppgifter som t ex rekvirera och eftersöka journaler mm. Vi dokumenterar i PMO.
Ditt uppdrag innefattar kontakter med elever och vårdnadshavare, vilket ibland kan innebära att ta hjälp av tolk.
Vaccinering och ordinering av vaccinationsprogrammet enligt det nationella vaccinationsprogrammet.

Det här söker vi hos dig

Du ska vara utbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet.

Du som söker ska vara självgående, initiativtagande, strukturerad och ha god digital kompetens. Vi värdesätter ett empatiskt förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor. I samråd med skolsköterskan på respektive skola planeras och struktureras arbetet. Du ingår i ett skolskötersketeam som träffas en gång i månaden.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 40%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/405

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-06-29

Sista ansökningsdag:
2021-08-08

Senast uppdaterad: 29 juli 2021