Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Skolskjutshandläggare - föräldravikariat

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

på kanslienheten, Utbildningsförvaltningen

Ditt uppdrag

Skolskjutshandläggare

Det här söker vi hos dig

En strukturerad, serviceinriktad och självgående person.

Krav på erfarenhet inom handläggning och myndighetsutövning inom politiskt styrd organisation samt högskolexamen inom statsvetenskap, juridik eller motsvarande utbildning som bedöms som likvärdig. 

Beskrivning av arbetsuppgifter

Som skolskjutshandläggare kommer du att vara drivande och ansvarig för arbetet kring planering och uppföljning av kommunens skolskjutsverksamhet. Du kommer att handlägga och besluta i skolskjutsärenden utifrån skollagen och de kommunala riktlinjerna. Därutöver kommer du även att samordna skolskjuts tillsammans med taxi- och bussbolag, ombesörja all ekonomiadministration kopplad till skolskjuts och självständigt hantera överklaganden till förvaltningsrätten. I arbetsuppgifterna ingår också dagliga kontakter med allmänheten, skolor och utförare (taxi- och bussbolag) samt att medverka vid upphandlingar inom skolskjutsområdet. Du ansvarar också för att se över och utveckla processer, riktlinjer och rutiner inom skolskjutsverksamheten.
Tjänsten kan även innefatta andra arbetsuppgifter som förekommer inom utbildningsförvaltningens kansliavdelning, såsom stöd vid utredningar eller klagomålshandläggning.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett föräldravikariat på heltid från 1 maj 2021 - 29 maj 2022.

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. För närvarande arbetar vi huvudsakligen på distans.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 1 maj 2021

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/50

Kontakt: Kristina Myrenberg
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-02-09

Sista ansökningsdag:
2021-03-01

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 februari 2021