Resursperson 60%

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns Haninges introduktionsprogram samlade; språkintroduktion, individuellt alternativ och yrkesintroduktion. Vi har även en gymnasiesärskola med ett trettiotal elever fördelade på nationella och individuella program. Totalt har vi runt 340 elever inskrivna på våra utbildningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team där det är viktigt med samarbete och flexibilitet, samtidigt behöver du vara självständig och ta egna initiativ. Du kommer fungera som resursperson där du kommer stödja våra eleverna under skoldagen genom att röra dig i korridorerna och möta elevernas behov av vuxenkontakter.

 I vår verksamhet finns elever med varierande behov av anpassningar och stöd.  Som resursperson arbetar du tillsammans med lärare och övrig personal för att möta eleven på bästa sätt, utefter elevens unika förutsättningar. Fokus är elevens utveckling och välmående i verksamheten.

Du måste vara självgående och ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för elevernas behov och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer.

Tjänsten är på 60%, eller 25 tim/vecka.

Kvalifikationer


Vi ser det som ett krav att  du har erfarenhet av att arbeta med elever som har olika förutsättningar. I vår verksamhet finns behov av medicinsk kunskap, kunskap om utåtagerande elever samt pedagogisk kompetens. Du kommer i ditt dagliga arbete att kunna möta dessa behov.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet samt att du har erfarenhet av att arbeta bland ungdomar samt använder ett lågaffektivt bemötande.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-09-19

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 60%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/741

Kontakt: Lars Madsén
070-6481548Marie Jonsson
08-6069181

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-09-12

Sista ansökningsdag:
2022-10-09

Senast uppdaterad: 28 september 2022