Rektorsassistent

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vendelsö västra förskolor i Haninge kommun består av fem förskolor som ligger i vackert naturområde och med bra kommunikationsmöjligheter. Vi arbetar för en meningsskapande förskola där barnen ska få uppleva delaktighet, lärande, respekt och glädje.

Ditt uppdrag

Vendelsö västra förskolor söker nu en Rektorsassistent med fokus på administrativt stöd.

Huvuddelen av dina arbetsuppgifter blir i kommunens olika system

Du kommer främst att bistå rektor och biträdande rektorer med administrativa uppgifter. Arbetet innefattar allt kring lönerapportering samt stöd till rektor vid budget- och uppföljningsarbete. Du samordnar interna och externa kontakter, t ex i lokalfrågor och inköp. Där utöver kommer du att stötta och vara behjälplig i övriga frågor som dyker upp på våra förskolor.

Det här söker vi hos dig

För att möta tjänstens utmaningar ser vi att du som person är strukturerad och stabil med starkt uppdragsfokus samt att du har förmågan att arbeta självständigt och prioritera i det dagliga arbetet. Du är kommunikativ och kan förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Du kommer att arbeta i en händelsestyrd organisation som befinner sig i ständig förändring och utveckling. Därför behöver du vara såväl flexibel som serviceorienterad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift samt goda datakunskaper då vi arbetar i olika datasystem och program, till exempel Unikum, Office, IST, Heroma, Procedo, Hypergene.

Kvalifikationer/utbildning: Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom administration och ekonomi, eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig.

Meriterande kvalifikationer: Att du tidigare har arbetat med liknande administrativa arbetsuppgifter. -har eftergymnasial utbildning inom administration och ekonomi. -erfarenhet av arbete inom förskola/skola.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga pedagoger och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Löneform: månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/491

Kontakt: Birgitta Larsen
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-09-10

Sista ansökningsdag:
2021-10-10

Senast uppdaterad: 17 september 2021