Driven processledare med forskningserfarenhet till FoU

Välkommen att utvecklas med oss

Nestor FoU-center arbetar med forskning och utveckling inom vård och omsorg i syfte att bidra till att äldre personer ska uppleva ökat välbefinnande och delaktighet i samhället. Vi ägs av tio kommuner i södra Stockholms län och Region Stockholm. Organisatoriskt ligger Nestor under Haninge kommun.

Nestor fungerar som en länk mellan forskning och praktik. För oss är det viktigt att arbeta nära ägarnas verksamheter med frågor som är angelägna för dem och de äldre invånarna. Vår verksamhetsidé bygger på att vara en motor för lärande och verksamhetsutveckling i vård och omsorg, stödja samverkan mellan kommun och region, omsätta kunskap i handling och bidra med kritisk reflektion. Nestor har tolv anställda med olika yrkesbakgrund och  flera av oss är disputerade. Mångfalden av professioner och kompetenser stärker oss och ger oss möjlighet att belysa frågor från olika perspektiv.

Ditt uppdrag

Nestor arbetar inom flera områden och exempel på projekt som kan bli aktuella för dig gäller delaktighet hos äldre invånare kopplat till samhällets digitalisering, processtöd för verksamheter att arbeta med kvalitetsutveckling och systematisk uppföljning  samt samverkansprojekt. I uppdraget ingår också att dela med sig av sina kunskaper till sina kollegor.  Som medarbetare på Nestor förväntas du arbeta utifrån vedertagna kvalitativa och kvantitativa metoder vid studier och utvecklingsarbeten. Det krävs ett flexibelt förhållningssätt, där du kan behöva arbeta utanför ditt specialområde och även hantera förändrade förutsättningar för projekt och förändringar i omvärlden. 

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som för några år sedan disputerade inom hälso- och sjukvård eller socialt arbete och har goda kunskaper inom vetenskapliga metoder, främst kvantitativa metoder. Du behöver ha erfarenhet av att driva projekt och gärna av olika deltagaraktiva metoder. Det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg eller hälso-och sjukvård tidigare. Du behöver vara utåtriktad och ha vana av att ge stöd i förändringsarbete och föreläsa. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift  och kan skriva texter för olika målgrupper. Du är resultatinriktad och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det är viktigt att du har ett stort  intresse för frågor som rör äldre, och vi ser positivt på om du är anknuten till ett universitet eller högskola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med frihet under ansvar inom ett angeläget och intressant fält – i en kreativ, positiv och kompetent arbetsgrupp.  Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler och  arbetar delvis på distans. Det finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde och till Handens pendeltågsstation. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/458

Kontakt: Eva Lindqvist
076-1159990

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-10-04

Sista ansökningsdag:
2021-10-29

Senast uppdaterad: 17 oktober 2021