Personlig assistent sökes till man född -69

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och bemanningscentrum. Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen. Vi på personlig assistans söker nu tre nya medarbetare som kan jobba natt och dag på schema hos en av våra kunder. Är du den vi söker?

Ditt uppdrag

Som personlig assistent är du en nyckelperson i kundens liv. Du hjälper din kund med den assistans som krävs för att kunden ska ha en bra tillvaro, meningsfull fritid, trygg livssituation och ett gott liv. I arbetsuppgifterna ingår hjälp med matsituationer, personlig hygien och förflyttningar. Du arbetar ensam som personlig assistent och måste vara bekväm med detta. Kunden är helkroppsförlamad. Fullt fungerande i tal och kommunikation. Hjälpmedel finns. 
Kunden bor i Vendelsö. 

Det här söker vi hos dig

Vi vill att du är i åldern 20 -50 år, talar flytande svenska och är trygg i dig själv, har personlig mognad och integritet. Vi söker efter en person med erfarenhet av personlig assistans, skinn på näsan och som har lite humor. Du ska vara insatt i vad uppdraget innebär samt kunna anpassa dig till olika situationer. Körkort är meriterande men inte ett krav. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov, är flexibel och energisk samt att du är empatisk och har en god samarbetsförmåga.
Annonsen gäller både timvikarier och det passar någon som pluggar eller som vill kombinera detta uppdrag med annat arbete. Samt deltid och heltidspersonal i varierande omfattning upp till 100%. Ange i ansökan vilken tjänst du är intresserad av!

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: Omgående

Löneform: Tim eller månadslön

Antal lediga befattningar: 3

Sysselsättningsgrad: timanställning, deltids anställning samt heltids vikariat.

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/766

Kontakt: Rebecka Levin-Svenson
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-03-15

Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Senast uppdaterad: 23 mars 2023