Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Modersmålslärare Wolof ca 30 %

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Vi söker modersmålslärare i wolof

Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Det förutsätts att du deltar i våra olika pedagogiska möten och APT möten som sker veckovis. Studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan även förekomma. Arbetet är förlagt till olika skolor i kommunen, vilket medför att du förflyttar dig under arbetsdagen. I tjänsten ingår också mycket kontakt med vårdnadshavare, närvarorapportering, lektionsplanering etc. i olika program.

Arbetsuppgift

Modersmålsundervisning. Studiehandledning kan komma att ingå i tjänsten.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, intresserad av språkutveckling och är målinriktad. Du har mycket goda kunskaper i modersmålet och i kultur och traditioner i områden/länder där modersmålet talas. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket/svenska B samt inblick i svensk kultur och tradition.

Du har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa. Du har även dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom förskola/grundskola och gymnasium. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner och styrdokument. Du är van vid att hantera digitala verktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger/lärare kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap och kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesbeskrivning och bedömning och betygsättning är meriterande.

Vi söker dig som vill vara en förebild och bidra till goda studieresultat. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Provanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: Deltid ca 30 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/28

Kontakt: Maria Flodqvist, tf enhetschef
08- 606 70 66

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-01-25

Sista ansökningsdag:
2021-03-31

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 24 februari 2021