Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Miljöingenjör

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Välkommen att utvecklas med oss

Stadsbyggnadsförvaltningens VA-avdelning med ca 60 medarbetare ansvarar för den kommunala vatten- och avloppsverksamheten i Haninge. Detta genom produktion och distribution av dricksvatten samt bortledning och rening av avloppsvatten åt ca 93 000 människor.

Ditt uppdrag

Miljöingenjörens huvudarbetsuppgifter består främst i att bedriva Revaq-arbetet på Fors ARV, ansvara för planering av åtgärder för drift och skötsel av kommunens dagvattenanläggningar, ansvara för industriavloppstaxa samt miljörapportering och provtagning vid Jordbrotippen och Skäggsmo.  Att vara teknikstöd, främst till avdelningarna VA, Teknik och Park och natur men i viss mån även till andra förvaltningar. Som miljöingenjör ska du kunna projektledare olika dagvatten projekt som kommer att genomföras på VA-avdelningen

Miljöingenjören är ansvarig för övergripande miljöfrågor inom VA, VA:s representant i forum och nätverk inom miljöområdet och kunnig inom miljölagstiftning.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller liknande utbildning inom miljöområdet. Du ska ha erfarenhet (minst 5 år) av miljöfrågor och/eller vatten- och avloppsfrågor. Kompletterande kompetens och erfarenhet av arbete med dagvattenfrågor är meriterande tillika projektledning av dessa projekt. Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt men också kan leda andra och har god samarbetsförmåga. Du är utåtriktad och har förmåga att strukturera ditt arbete samt har en vana av att skriva rapporter. God datorvana och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det här kan vi erbjuda dig

En självständig roll med spännande och varierande arbetsuppgifter i en organisation som kännetecknas av engagemang och servicekänsla.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/21

Kontakt: Christian Bascunan
08-606 82 07

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-01-20

Sista ansökningsdag:
2021-03-01

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 februari 2021