LSS- bostäder samt Korttids söker sommarvikarier

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

LSS-bostäder:

Varierande arbetsuppgifter, vanligt förekommande på LSS boende såsom matlagning, handling, sociala aktiviteter, medicinering, dokumentation etc. Som stödassistent har du god självkännedom och kunskaper om att ha ett professionellt förhållningssätt och skapa en bra relation till den enskilde. Det är också viktigt att kunna stödja brukaren i mål och delmål genom motiverande samtal.

Haninge korttidshem:

Korttids ger avlastning till föräldrar samt skapar goda sociala sammanhang och miljöombyte för den enskilde. Brukarna kommer till Korttids efter skola, fritids eller arbete. På sommaren har många brukare sommarlov vilket gör att brukarna vistas på korttids hela dygnet. Varierande arbetsuppgifter så som aktiviteter, medicinering, dokumentation, matlagning och städning. Viktigt att kunna skapa bra relationer och kunna ha ett professionellt förhållningssätt.

Det här söker vi hos dig

 Du har adekvat utbildning t ex undersköterska eller annan pedagogisk utbildning som av oss bedöms likvärdig. God kännedom om autism, NPF, fysiska och psykiska funktionsvariationer. Förmåga att skapa goda relationer Är lösningsorienterad och har ett empatiskt förhållningssätt. God kunskap inom dokumentation samt goda kunskaper inom svenska språket Du förväntas kunna arbeta lågaffektivt och anpassa ditt förhållningssätt utifrån brukarnas behov och problematik. För dig är det självklart med ett gott samarbete. Du är positiv Du är flexibel. Du förstår vikten av att ha humor och en god framtoning Du arbetar strukturerat och tar egna initiativ och ansvar i arbetssituationen. Kan arbeta under sommarmånaderna, framförallt under v 28-32.

Meriterande:

Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete Meriterande om du har kunskap och intresse av alternativ och kompletterande kommunikation och förstår fördelarna med tydliggörande pedagogik Meriterande om du tidigare arbetat enl IBIC och i dokumentationssystemet LifeCare

Arbetstider: Viktigt att du kan arbeta dygnets alla tider, även helger.

I din ansökan önskar vi att du skriver om du söker till Korttids eller LSS-bostäder.

Kontaktpersoner:

LSS-bostäder: Nina Nilsson 08-6069122, Jessica Enström 08-6069152

Korttids: Anna Krüger 08-6067328

 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Timlön

Antal lediga befattningar: 10

Sysselsättningsgrad: 5 veckor

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/180

Kontakt: Nina Nilsson
08-6069122Anna Kruger
08-6067328

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-03-15

Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Senast uppdaterad: 30 mars 2023